skip to Main Content

Trajectòria

Pintora Dolors Noguer

Des de molt jove m’ha interessat la pintura, per mi ha sigut el vehicle per expressar el que portava dins. He tingut diferents mestres dels quals n’he après de cada un d’ells, i que m’han encoratjat  a continuar endavant.

El meu treball té un llenguatge propi, tot i en constant recerca de l’essència de la figuració. Ara com ara, en aquests temps vertiginosos, ja no té molt sentit donar girs per classificar l’obra d’una artista i batejar-la sota un “isme” més o menys ocurrent, hom pot adonar-se que la recerca plàstica és constant i la troballa definitiva una quimera que, en qualsevol cas,  la manté esperonada, viva, amb tota la càrrega de pensament i concentració que la pintura requereix.

L'obra

No sól ser un treball convencional, sinó que és una pintura que surt expontànea, però sempre molt raonada en el temps, (però sempre des de la reflexió),  busco la manera d’expresar un pensament, una situació, o qualsevol cosa que em cridi l’atenció i em faci vibrar, per, després, plasmar-ho dins els meus treballs, buscant  la relació entre el buit i l’objecte, amb un equilibri entre la pinzellada de color i la línia de dibuix, de manera que la peça respiri frescor.

Conté una expressio poètica  que, si bé no es manifesta en paraules, si que s’expressa amb el traç i amb la força dels elements externs amb forma de collage, que li donen aquest sentit idílic a l’obra.

Sempre estic a la recerca de retalls i elements que em diguin quelcom o que em facin sentir la seva vibració per quan arribi el moment de pintar el quadre i en pugui fer-ne ús.

Materials

Treballo tota mena de tècniques pictòriques i materials, passant per l’oli, l’acrílic, l’aquarel·la, sobre tela, fusta o paper, gravat, ceràmica, joieria, etc.

Exposicions

La meva trajectòria pictòrica, tant en exposicions  col·lectives com individuals, ha passat per  varies ciutats  de Catalunya,  França i EE.UU.

Quadres

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Dolors Noguer

Back To Top