skip to Main Content

Trajectòria

Pel meu tarannà, em deixo portar pel flux oscil·lant del meu inconscient. El trajecte diari és el meu automotor que m’empeny a imaginar, transmutar generar i transformar el meu univers particular que el vull ampliar donant forma i continguts a la meva plàstica.

Tot el que he aprés anant a tallers d’artistes, i fent cursos i seminaris en formats monogràfics de moltes disciplines artístiques, les he utilitzat i les utilitzo segons el com, i el que vull explicar.

La ceràmica, la pintura, el gravat el reciclatge, les escenografies, les performances i les accions, totes elles només són eines que jo em serveixo i me n’he servit al llarg de la meva carrera existencial que hores d’ara ja en fa 45 que l’exerceixo.

L'obra

No sempre sé el perquè de les meves creacions, ja que em deixo portar molt per el meu inconscient, que sap més del món creatiu que jo mateixa. Així doncs amb tots els referents que la ment em va emmagatzemant dia a dia, he anat fabricant objectes ben diversos entre si.

De manera recurrent em serveixo incloure sens massa definició monstruets que avancen en un món d’incerteses . Però em sento més còmoda donant formes suggeridores de mil maneres diferents i que no tinc cap interès en desvetllar perquè siguin d’una forma clara i concreta. La subtilitat és més engrescadora.

Plasmar contrastos de plens i buits aspres i terres dolces, colors clars i foscos ,freds i càlids . Positius i negatius, jocs que m’esperonen a no acabar mai, buscant lo inassequible, i a voltes començar per tornar a composar altres partitures.  Dolors Bosch

Materials

La interrelació de totes les arts, em donen un ventall d’elements prou  importants per poder-me expressar  plàsticament. Els suports tècnics específics que pot suposar l’elaboració de cada una de les disciplines escollides, penso que està en funció del que jo vull interpretar. No és tant el com si no el que vull transmetre, i em serveixo de les mateixes, sens massa fronteres que m’ho impedeixin . Així la pintura igual que l’escultura en ceràmica, el gravat instal·lacions, performances, etc. són diversitats que jo aprofito en tota les seves especificitats.

Exposicions

He fet múltiples exposicions tant  particulars com col·lectives a fora i a dins del   territori; Girona, Barcelona, Andorra, França, Finlàndia… Intercanvis artístics  a Txèquia,  Lituània, i Finlàndia . I segueixo exposant sempre i quant tinc coses a expressar.

Escultures

Quadres
Back To Top