skip to Main Content

Trajectòria

Albert Llobet

A causa del característic vent anomenat “tramuntana” que bufa amb força, és habitual un “plus” de creativitat i bogeria entre els seus habitants.

Així que, Albert, decidit a aprofundir en el món de les arts i el disseny i empès per la tramuntana que el porta cap al sud, se’n va a estudiar a Barcelona a l’escola ELISAVA, on, desbordat per les seves capacitats creatives que posseeix, es dóna compte que és el seu món.

A partir d´aquell moment intenta descobrir món amb un intercanvi als Estats Units a una de les millors escoles d’arts i disseny Rhode Island School of Design ), on passarà mesos gaudint d’una mentalitat que el fascina i que el farà tornar repetides vegades. També es llicencia a la Universitat de Southampton, on, uns anys després i tornarà uns mesos vivint a Londres molt interessat a entrar al mercat britànic.

A la seva edat ja porta a l´esquena exposicions als Estats Units, Puerto Rico, entre d’altres, on sembla que el seu art està agradant molt i on es sent molt còmode. Ara, també, descobrint el mercat asiàtic on ha entrat participant en unes de les fires d’art més importants de la Xina, com és ART PLUS Shanghai 19.

L'obra

En les seves últimes col·leccions hi ha una necessitat de transcendir la pintura; el quadre bidimensional evoluciona cap a un quadre molt més matèric, on l’acrílic juga un paper molt important amb aquest nou estat molt més volumètric. És la recerca de nous camins i la idea d’expandir-se i créixer.

Materials

Sempre ha treballat sobre tela, encara que a les últimes col·leccions treballa sobre fusta. El material més utilitzat és acrílic, ja que és amb el que se sent més còmode.

Exposicions

Suposo que quan es viatja per primera vegada per fer una exposició, tot sembla que té més transcendència. Per aquest motiu una de les exposicions que el va marcar, va ser a la Galeria Isabella Garrucho (Connecticut – USA).

Recentment, la Fira ART PLUS Shanghai´19 ha estat un altre punt i a part, ja que era la primera vegada que entrava a una fira d’aquestes característiques, en un mercat immens com és el mercat xinès. Hi ha un gran interès per aquesta fira, ja que és la primera vegada que presenta una col·lecció fent una col·laboració, en aquest cas, un projecte gastronòmic de la mà del cuiner Paco Pérez.

Quadres

Back To Top