skip to Main Content

Trajectòria

Neix a Girona el 1962. Cursa estudis d’Història de l’Art a la UAB i és autodidacte. Comença a principis dels 80 amb instal.lacions i performances. Guanya una Beca de la Generelitat de Catalunya i fa estada a Berlín.A partir d’aquí la pintura i el dibuix pren protagonisme en el seu treball. Des del 87 fins el 92 fa llargues estades, intermitens a l’Asia, un fet que exercirà una forta influència en la seva vida i obra. A finals dels 80 obté beques de la Generalitat de Catalunya i del Banesto, i queda finalista del premi del Grupo 16. La seva obra figura en diferents col.leccions públiques i privades. Ha fet exposicions a Barcelona, a Madrid , a Bangkok, a València, i en diverses ciutats de França i d’Itàlia. Les exposicions més recents són a Zurich, a Girona, a Olot, a la Castell d’Aro-Platja d’Aro, a Tossa, a Vallgrassa , a Figueres, a Salt, a Banyoles, a Torroella de Montgrí, al Castell Palol de Revardit, a l’Escala. A la vegada, ha realitzat escultura i ha intervingut en processos de ceràmica. Desde el 2000 imparteix cursos de pintura a l’Escola Municipal d’Art de Girona. I també colabora il.lustrant els escrits de Ramon Carbó- Dorca en el Diari de Girona i en el llibre Sis octets d’octets. La darrera exposició, data del 2017:Variacions 1992-2016 al Centre Cultural de la Mercè, a Girona.

L'obra

L’obra s’ha desenvolupat en diferents series que en el temps s’han estès de tres a cinc anys i algunes s’han superposat. El fet de buscar el canvi en les diferents series no es res més que continuar cercant un motiu per pintar per continuar pintant. L’artista fa conexions, conecta coses, colors, formes, imatges, sensacions, idees…es una feina de conectar i reconectar. Entrar en el món per questionar-lo, donar-li altres significats, altres visions, anar endevant, organitza i reorganitza la visió que tenim del món. La pintura ha de conviure amb la pintura del passat (que no és poc) i amb la contemporeneitat d’altres formes d’art. Part de la nostra confuguració com humans és la matèria, vivim en mig de la matèria, la pintura es realitza amb matèria i també queda un registre físic de l’expresió única de la mà humana. La pintura continua tenin sentit en els temps actuals.

Materials

He utilitzat deiferents materials segons el que l’obra demana. Majorment oli, pigments i acrílics sobre tela o fusta. També he traballat amb performances utilitzant objectes diversos així com també l’escultura i la serigrafía.

Exposicions

Properament; gener 2018 Fundació Valvi a Girona i el mes d’abril 2018 a la seu del Parlament Europeu a Bruseles i de moment sense data al Colegio de Abogados de Bilbao.

Quadres

Back To Top