skip to Main Content

Trajectòria

Visc gran part de la meva infància a Sant Just Desvern. Estudio a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona i també vaig assistir amb regularitat a classes de dibuix natural al Círculo Artístico de Sant Lluc de Barcelona. Des de 1976 visc a l’Alt Empordà on actualment tinc el meu taller en una masia catalana del segle XVII, on puc desenvolupar el meu treball immers en plena natura. Treballo en el meu estudi de Tonyà i Parets d’Empordà, on he fet del cel de l’Empordà la meva font d’inspiració més blava i intensa.

L'obra

Treballo la pintura, l’escultura, l’obra seriada, el llenguatge informàtic i qualsevol element de la realitat que pugui ser manipulat i que provoqui emocions. La meva obra està en la línia del surrealisme conceptual, assumeix el paper d’un manipulador d’imatges. Crec que l’Art neix d’una necessitat individual, tot arribant a l’èxtasi en el mateix moment en què l’espectador el fa servir com a un plaer col·lectiu.

Exposicions

He exposat a Catalunya i altres llocs d’Espanya; també a França, Bèlgica, Suïssa i participat en exposicions col·lectives a Europa i a Amèrica del Sud. Faig la meva primera exposició individual l’any 70 i el 89 la meva primera exposició col·lectiva i també cofundo el Grup 69. El 1982 exposo amb Salvador Dalí i l’Antoni Guanse al Castell de Corbere de França L’any 1993 escric el llibre “Pensament emmirallat” i el 1999 edito el “Bloc de Notes de Lleixà” que és una incursió a noves tecnologies.

La meva obra es pot trobar en diferents museus: Figueres, Ceret, Porreres, Pineda, Llavaneres, Las Palmas, St. Francisco, Califòrnia, Girona i també en el museu del Barça, a l’ateneu de Madrid o a diversos ajuntaments.

Quadres

Pa-per el dic
Back To Top