skip to Main Content

Trajectòria

Mª Àngels Feliu

Vaig rebre les primeres lliçons de dibuix i pintura de Rosa Ferrer, tindria uns catorze anys. Posteriorment vaig estudiar a l’Escola de Belles Arts de Girona, amb en Domènec Fita, i completant els meus estudis a EINA de Barcelona, especialitzant-me en pintura. A partir de l’any 1985 vaig obrir el taller a Girona on imparteixo classes per a infants i per adults.

Sempre m’he considerat una persona creativa i amb la pintura he canalitzat aquest impulsos i inquietuds. La pràctica de l’autoretrat ha estat una pràctica recurrent durant la meva trajectòria, reflectint-se en diverses etapes creatives. Em sento molt vinculada a l’art grec i a la cultura mediterrània, i així ho he transmès en la meva obra.

L'obra

Materials

Exposicions

Durant tots aquests anys he exposat en diverses galeries i espais de difusió artística com: Amics del Museu d’Art; Espais, centre d’art contemporani; Sala Tretze; Galeria Punto, Galeria Esca, Milhaad, Galeria Cinquecento, Studio d’Arte Raffaelli, entre moltes altres d’àmbit estatal i internacional.

Quadres

Back To Top