skip to Main Content

Trajectòria

Carme Planella

De sempre la meva manera natural de descriure el que m’envolta i el que em passa, es dibuixant, pintant, retallant, enganxant, cosint i jugant amb les coses que trobo a la natura .No pararia mai de manipular i pintar-ho tot. Es la meva manera i forma de relatar el que veig i el que m’emociona en el dia a dia. El meu art, és pura expressió del que sento, sense additius ni reflexions i fet amb el que tingui més a mà en aquell moment.

Sempre he sigut autodidacte, però em va marcar de  manera especial en Domènec Fita. Per a mi va ser un alliberament  trobar un artista que veu el món una mica com jo, que veu escultures i quadres a tot el que l’envolta. Em va ensenyar a encaminar i comunicar aquests impulsos de forma més racional. Vaig descobrir tècniques i materials nous, formes d’expressió noves, sense renunciar a l’espontaneïtat dels impulsos naturals. La seva frase “tot si val” s’adapta com un guant a la meva manera d’entendre l’art.

L'obra

Materials

En el meu treball sempre vaig a la recerca de coses noves. Per això treballo sobre diferents suports i materials segons la temàtica i la interpretació que li vull donar a l’obra. Sovint faig servir robes cosides i pintades que es converteixen en un tapis de “collage”.

Exposicions

He participat a exposicions col·lectives a Girona, Barcelona, Olot, Puigcerdà, Benidorm i Menorca. També individuals a Girona i Barcelona . Últimament, treballo la il·lustració de contes, tant clàssics com originals meus. Un repte va esser a l’any 2013 fer un dibuix diari. Publicat en un blog, (plan-ella.blogspot.com) i que desprès es va convertir en edició impresa.

Escultures

Back To Top