skip to Main Content

Trajectòria

Amb una tendència als treballs manuals i en l’aspecte creatiu des de la meva infantesa, trobo en l’adolescència, una via per expressar la meva inquietud pictòrica, en el moviment underground emergent els anys noranta provinents d’EUA, dins la cultura Hip-Hop, on un dels apartats és el grafiti.

Cap al 2001 curso un Grau mitja de Disseny Gràfic per passar-me l’any següent a un Grau superior de Belles Arts a l’Escola d’Art d’Olot. Allà rebo una forta influència en la importància de l’expressió artística del professor Jordi Isern Artista plàstic.

Apassionat per moviments avantguardistes del segle XX, principalment el Dada,  a tret per l’obra d’artistes que componien Dau el Set. Experimento diferents tècniques i expressions pictòriques. Em decanto per a profunditzar una línia de caràcter escultòric “Objet trouvé i d’art conceptual entorn el 2002 i 2006,
Continuo pintant intermitentment, experimentant diferents tècniques i expressions, amb estils molt eclèctics. Algunes exposicions puntuals en el territori Gironí. El 2018 faig un exercici de centrament, ordre, focalització i uneixo el meu interès per la filosofia i l’espiritualitat en la recerca pictòrica.

L'obra

L’Acció, en si mateixa, de la creació de la meva pintura és un tipus de meditació. No busco expressar ni transmetre, el que busco és absentar-me del Jo, mantenint un estat cognitiu a temporal i fluir en l’expressió. Un cop l’obra és plasmada, podríem obrir un debat sobre la interpretació simbòlica i expressiva de la mateixa obra. Per la meva part, com a crític, No com Artista,  m’agrada que el debat conceptual de l’obra, tendeixi al terreny de la filosofia Oriental. La filosofia Oriental és molt rica en conceptes sobre l’esfera espiritual del Homo sapient. Desitjo que la meva obra sigui un punt d’entrada a induir experimentar els estats de consciència no comuns que tenim accés com humans.

Materials

Els suports que acostumo a fer servir són de fusta i tela. Els Materials que acostumo a utilitzar són pintura acrílica, pastel a l’oli, carbonet de colors.

Exposicions

Exposició col·lectiva amb els alumnes del Grau superior de Pintura de l’Escola d’Art d’Olot. Exposició escultòrica “Objet trouvé i d’art conceptual al museu d’Art d’Olot 2003.
Instal·lació individual al lavabo del centre cultural de la Mercè a Girona. Exposició conceptual sobre dogma, poder i religió. Nom de l’exposició; Espai de culte.

Quadres

Back To Top