skip to Main Content

Trajectòria

Begur, 1971. M’inicio en el món de la pintura de manera autodidacta i a partir dels dinou anys començo a exposar. Hi ha una primera fase on el dibuix hi és molt present i una segona etapa on la pintura directa sense esbossos agafa força. Han dit de mi que no és l’artista qui domina l’obra, si no l’obra que guia el treball. Així doncs, començo una peça i la mateixa feina va guiant el procés. No tinc un objectiu concret. L’obra es situa entre la figuració i l’abstracció, entre l’amabilitat i el desconcert, entre l’espontaneïtat i la visceralitat, sempre íntima i provocadora.

Vaig rebre tres premis “Art Jove de Catalunya” de la Generalitat i un “Premio Isabel de Portugal” (Saragossa) i vaig exposar a Colònia (Alemanya), Gasteiz, Saragossa i arreu dels Països Catalans.

L’any 2000 participo a l’intercanvi “Baix Empordà – Bretanya” organitzat pel col·lectiu Memé Detràs. El 2002 formo part de l’exposició itinerant “Catalunya” per diferents ciutats alemanyes. Els anys 2014-15 participo en el projecte “Veure i entendre” amb una obra itinerant per diferents centres educatius del Baix Empordà. El 2015 exposo a la Fundació Valvi de Girona i a la Galeria ArtistaEN de Palafrugell. El 2016 exposo al Castell Palau de La Bisbal.

L'obra

Els meus quadres es troben en diferents punts entre una figuració esquemàtica, i pràcticament icònica, i una abstracció lírica. Surten de molt endins i no tenen un propòsit concret. Potser cal esperar que els qui se’ls mirin ho facin una estona llarga i llavors convidar-los a una cervesa.

Materials

Pinto amb oli i pintura acrílica sobre tela o fusta i esporàdicament collage. Darrerament per exemple, he omplert alguna superfície amb puntes de clau.

Exposicions

Galeria Newmark (Koln). Sales municipals de Girona, Centre Cultural La Merçe, Fundació Valvi i Artnau (Girona). Sala America (Gazteiz). Centro Nacional de Exposiciones (Madrid). Guingamp (Bretanya francesa). Sala Parés, Palau March, Artenbrut i Sala Vinçon (Barcelona). Galeria Lluis Heras, Galeria Josep Gich, Museu del Suro i Galeria Artistaen (Palafrugell). Sales municipals i Galeria Micropunt (Begur), Galeria Susany (Vic). Castell Palau (La Bisbal d’Empordà). Palacio de Sàstago i Galeria Odeón (Zaragoza).

Quadres

Back To Top